Je bent nu hier Zwarte Zwaan Rotterdam > Zakelijk

Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Zakelijk

De Zwarte Zwaan is de perfecte locatie voor bedrijfsuitjes en vergaderingen. Meer af aan de Parkhaven voor een onvergetelijk Rotterdams bedrijfsuitje bij restaurant De Zwarte Zwaan. Dit is het vertrekpunt van uw bedrijfsfeest en het hart van een hele serie attracties op en aan de Parkhaven. De kracht zit in de combinatie. Kies voor sightseeing, actie en lekker eten en drinken. Combineer en profiteer!

Parkeren

De Zwarte Zwaan is gelegen aan de Parkhaven. Hier zijn ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Houd er wel rekening mee dat het tot 18:00 uur betaald parkeren is. Dit kan doormiddel van pin/creditcard bij de parkeerautomaat op de Parkhaven. Tevens kunt u zich aanmelden bij Parkmobile. Ook aan boord van De Zwarte Zwaan kunnen wij uw kenteken voor u aanmelden. Zo voorkomt u een lange wachttijd bij de parkeerautomaat.

Vraag een offerte aan

Wij denken graag met u mee bij het organiseren en samenstellen van uw bedrijfsuitje in Rotterdam. Of u nu komt vergaderen, lunchen, dineren of ook nog in actie komt.

Zwarte Zwaan Events is er voor groepen vanaf 20 personen. Zwarte Zwaan Events verzorgt elk denkbaar wateravontuur voor groepen. Van een enkele belevenis tot complete arrangementen. Van een uniek rondje Rotterdam tot actie & sensatie en van lekker dineren tot vergaderarrangementen. Zwarte Zwaan Events komt in actie voor elke groep en elk budget.

TAFEL RESERVEREN

Recensies

"Super lekker gegeten, vooral de spareribs die waren overheerlijk! De kok had nog iets speciaals gedaan voor de jarige job in onze groep en de bediening was vriendelijk. Top!"

"Het keuzemenu is zeker een aanrader. Gezellige sfeer en zeer vriendelijk personeel. Wij komen nog eens terug!"

"Gezellig en sfeervol restaurant met vriendelijk personeel. Vooral de biefstuk en spareribs met een lekkere marinade vielen bij ons in de smaak!"

"Lekker eten, op het water met Rotterdam als uitzicht!!"

"Gezellig restaurant op een boot. Goede bediening. Het is ook mogelijk activiteiten en eten te combineren."

Meer recensies