Je bent nu hier Zwarte Zwaan Rotterdam > Touroperators

Touroperators

Restaurant de Zwarte Zwaan is met regelmaat gastheer voor groepen van touroperators die het restaurant hebben opgenomen in hun programma. De samenwerking met touroperators verloopt goed. Het mes snijd aan twee kanten. Touroperators die interesse hebben in het opnemen van Restaurant de Zwarte Zwaan kunnen altijd bij ons terecht. Restaurant de Zwarte Zwaan denkt graag mee en is thuis in de wereld van touroperators.

Touroperators kunnen meer informatie over de prijzen en voorwaarden opvragen via info@zwartezwaanrotterdam.nl

Ook voor onze andere attracties en combinaties kunt u bij ons terecht.

Splashtours
Splashtours biedt een ‘anders-dan-anders’ stadstour door Rotterdam. Een tour met deze unieke amfibiebus zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor jong en oud! Met Splashtours zie je tijdens de stadsrit de meest bijzondere en mooiste plekjes van Rotterdam. Dan komt de ‘splash’: de spectaculaire duik in de Maas. De bus blijkt ineens ook een zeewaardige boot, die verder door het water langs de spectaculaire skyline van de stad vaart!

Lasergame Rotterdam
Kom lasergamen bij Lasergame Rotterdam en wordt onder vuur genomen in een waanzinnige, mysterieuze omgeving! Je bevindt je in een ruim van een schip en waant je in een echte onderzeeër. Dit zie en ervaar je overal.

Segway Rotterdam
Beweeg je door Rotterdam op een Segway met Segway Rotterdam. Met dit unieke vervoersmiddel bedwing je de Erasmusbrug met gemak en maak je kilometers zonder moeite. Vind je balans en word één met je omgeving. Onthaast en geniet van de prachtige skyline van Rotterdam.

Zwarte Zwaan Events
Van bedrijfsfeest tot vrijgezellenfeestjes in Rotterdam en van een enkele belevenis tot complete arrangementen; Zwarte Zwaan events verzorgt elk denkbaar wateravontuur voor jou! Kies het arrangement dat bij je past of vraag het team voor een offerte op maat.

Doe een aanvraag

Recensies

"Super lekker gegeten, vooral de spareribs die waren overheerlijk! De kok had nog iets speciaals gedaan voor de jarige job in onze groep en de bediening was vriendelijk. Top!"

"Het grillmenu is zeker een aanrader. Gezellige sfeer en zeer vriendelijk personeel. Wij komen nog eens terug!"

"Gezellig en sfeervol restaurant met vriendelijk personeel. Vooral de merquez en spareribs met een lekkere marinade vielen bij ons in de smaak!"

"Lekker eten, op het water met Rotterdam als uitzicht!!"

"Gezellig restaurant op een boot. Goede bediening. Het is ook mogelijk activiteiten en eten te combineren."

Meer recensies