Je bent nu hier Zwarte Zwaan Rotterdam > Touroperators

Touroperators

Touroperators en reisbureaus

Ook voor onze andere attracties en combinaties kunt u bij ons terecht.

Splashtours
Splashtours biedt een ‘anders-dan-anders’ stadstour door Rotterdam. Een tour met deze unieke amfibiebus zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor jong en oud! Met Splashtours zie je tijdens de stadsrit de meest bijzondere en mooiste plekjes van Rotterdam. Dan komt de ‘splash’: de spectaculaire duik in de Maas. De bus blijkt ineens ook een zeewaardige boot, die verder door het water langs de spectaculaire skyline van de stad vaart!

Lasergame Rotterdam
Kom lasergamen bij Lasergame Rotterdam en wordt onder vuur genomen in een waanzinnige, mysterieuze omgeving! Je bevindt je in een ruim van een schip en waant je in een echte onderzeeër. Dit zie en ervaar je overal.

Segway Rotterdam
Beweeg je door Rotterdam op een Segway met Segway Rotterdam. Met dit unieke vervoersmiddel bedwing je de Erasmusbrug met gemak en maak je kilometers zonder moeite. Vind je balans en word één met je omgeving. Onthaast en geniet van de prachtige skyline van Rotterdam.

Zwarte Zwaan Events
Van bedrijfsfeest tot vrijgezellenfeestjes in Rotterdam en van een enkele belevenis tot complete arrangementen; Zwarte Zwaan events verzorgt elk denkbaar wateravontuur voor jou! Kies het arrangement dat bij je past of vraag het team voor een offerte op maat.