Je bent nu hier Zwarte Zwaan Rotterdam > Menukaart

Menukaart

Restaurant de Zwarte Zwaan: voor groepen vanaf 20 personen!

Gastvrijheid en gezelligheid staat bij ons centraal. Geniet van heerlijk eten en drinken met een spectaculair uitzicht op de Maas. Onze keuken is eerlijk en toegankelijk. Wij kiezen voor kwaliteit en koken met het hart en dat proef je. Onze gerechten verrassen en smaken naar meer. Voor onze biefstuk of hamburger kom je terug.

Onze mixed grill met een vleugje Captain Morgan is uniek. De geroosterde pompoen met geitenkaas maakt zelfs echte vleeseters aan het twijfelen. Het dessert kun je niet overslaan, hiervan wil je geen hapje delen.

Schuif ook eens aan voor de lunch en bestel een uitgebreide lunch plank vol lekkernijen. Of start de dag lekker lui met een heerlijke brunch. Dat snacken ook feest is, laten wij zien met onze goede borrelhapjes en arrangementen voor een geslaagde borrel of complete feestavond.

  • Voor kinderen van 3 t/m 11 jaar betaal je € 15 voor het onbeperkt grillmenu.
  • Gedurende het grillmenu (2 uur) kun je voor € 13 per persoon de drankjes afkopen (Hollandse bar).
Doe een aanvraag

Recensies

"Super lekker gegeten, vooral de spareribs die waren overheerlijk! De kok had nog iets speciaals gedaan voor de jarige job in onze groep en de bediening was vriendelijk. Top!"

"Het grillmenu is zeker een aanrader. Gezellige sfeer en zeer vriendelijk personeel. Wij komen nog eens terug!"

"Gezellig en sfeervol restaurant met vriendelijk personeel. Vooral de merquez en spareribs met een lekkere marinade vielen bij ons in de smaak!"

"Lekker eten, op het water met Rotterdam als uitzicht!!"

"Gezellig restaurant op een boot. Goede bediening. Het is ook mogelijk activiteiten en eten te combineren."

Meer recensies