Je bent nu hier THE BOAT BAR > Over ons

Over ons

Bij restaurant De Zwarte Zwaan is het goed toeven voor iedereen met zeebenen. Dat is tafelen in stijl met spectaculair uitzicht op de Maas. Gastvrijheid staat bij ons centraal.  Hier kan worden gezongen, gelachen, gedanst en geproost. Want bij ons geldt: hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Restaurant De Zwarte Zwaan is de ultieme locatie voor groepen. Of u nu aanschuift voor een kopje koffie, lunch, borrel of diner. Door de bijzondere inrichting maar ook door de ongedwongen sfeer. Ook voor uw familiefeest, verjaardag of vergadering maken wij graag een tafel vrij.

Diëten of allergieën?

Wanneer u bij restaurant De Zwarte Zwaan komt eten houden wij graag rekening met uw dieet en allergie wensen.

Op onze menu kaart staan zowel vlees gerechten als vis- en vegetarische gerechten.

Uw allergie kan aan ons door worden gegeven via 010 244 05 71 of via info@zwartezwaanrotterdam.nl

Wanneer uw wensen en allergieën minimaal 5 dagen voor uw reservering bij ons bekend zijn, kunnen wij in principe met alles rekening houden.

Te denken is aan:

  • Notenallergie
  • Gluten vrij eten
  • Hallal
  • Lactose intollerant

Restaurant De Zwarte Zwaan vormt het bruisend hart van een serie attracties aan de Parkhaven in Rotterdam. Het ideale vertrekpunt voor uw bedrijfsuitje, familiefeest of vrijgezellenfeest.  Er zijn veel combinaties mogelijk. Bekijk al onze arrangementen en maak uw keuze!

Reserveer uw tafel direct online

Adres:
Restaurant De Zwarte Zwaan is gevestigd aan de Parkhaven 9 | 3016 GM | Rotterdam
Bent u met de auto dan is het navigatieadres wat u aan kunt houden Parkhaven 20. Wanneer u de borden Euromast volgt komt u terecht op de Parkhaven. Recht voor de Euromast en de Parkhaven is een parkeerplaats gelegen.

Openbaar vervoer (plan uw reis op  RET of 9292)

  • Metro Neem de metro naar station Coolhaven of Dijkzicht. Beide stations zijn gelegen op de rode metro lijn (lijn A, B of C). Vanaf daar is het 10 minuten lopen naar de Parkhaven.
  • Tram Met tramlijn 8 kunt u uitstappen bij de halte Dijkzicht/Euromast. Vanaf dit punt is het 5 minuten lopen naar de Parkhaven.

Wielders Management

Restaurant De Zwarte Zwaan is èèn van de vele serie attracties dat de organisatie Wielders Management representeert in Rotterdam. Wat alle attracties gemeen hebben is de link met het water. Omdat de ligging van Rotterdam aan de Maas zo uniek is. Omdat de skyline vanaf het water fantastisch is. Omdat varen ontspant en turen over de waterlijn je echt tot rust kan brengen. Omdat de Maas eindeloos veel mogelijkheden tot avontuur en recreatie biedt. Omdat de Maas het hart is van Rotterdam.

De kracht zit in de combinatie. De attracties zijn allen gevestigd op of aan de Parkhaven. Voor leuke arrangementen hoeft onze gast dus nooit ver te reizen.

Wielders Management bestaat uit een sterk team onder leiding van eigenaar Christoffel Wielders. Ondernemen is zijn passie, de Maas zijn thuis en attractiviteit zijn piece-of-cake. Wielders Management is verantwoordelijk voor de exploitatie, het beheer en management , marketing en communicatie, boekingen en sales en administratie van verschillende ondernemingen.

De basis is de authenticiteit in ondernemen. We doen dingen die we leuk vinden en waar we verstand van hebben. Wielders Management kent de Leisure markt goed en heeft een indrukwekkend netwerk van Rotterdam tot Korea.

De attracties in ons beheer zijn zowel eigen ondernemingen als participaties en externe opdrachtgevers. Wielders Management is dus ook inzetbaar voor uw attractie, restaurant of  evenement.