Je bent nu hier Zwarte Zwaan Rotterdam > Adres en parkeren

Adres en parkeren

Met de auto

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende betaalde parkeergelegenheid. De Parkhaven is een locatie met veel attracties die zeer de moeite van het bezoeken waard zijn. Het navigatieadres is Parkhaven 20. Wanneer je de borden Euromast volgt, kom je terecht op de Parkhaven. Recht voor de Euromast en de Parkhaven is een parkeerplaats. Op de Parkhaven is slechts één betaalautomaat. De wachttijd kan op drukke momenten oplopen tot 30 minuten. Wij raden je daarom aan om gebruik te maken van een parkeerapp, zoals Parkmobile of Yellowbrick.

Betaald parkeren van maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur en op zon- en feestdagen van 12.00 tot 18.00 uur

Met het openbaar vervoer

  • Metro Neem de metro naar station Coolhaven of Dijkzicht. Beide stations zijn gelegen op de rode metrolijn (lijn A, B of C). Vanaf daar is het 10 minuten lopen naar de Parkhaven.
  • Tram Met tramlijn 8 kun je uitstappen bij de halte Dijkzicht/Euromast. Vanaf dit punt is het 5 minuten lopen naar de Parkhaven.

In Rotterdam zijn regelmatig wegwerkzaamheden en hierdoor kan de reistijd oplopen. Wij raden je daarom aan jouw reis goed van tevoren te plannen.

TAFEL RESERVEREN

Recensies

"Super lekker gegeten, vooral de spareribs die waren overheerlijk! De kok had nog iets speciaals gedaan voor de jarige job in onze groep en de bediening was vriendelijk. Top!"

"Het keuzemenu is zeker een aanrader. Gezellige sfeer en zeer vriendelijk personeel. Wij komen nog eens terug!"

"Gezellig en sfeervol restaurant met vriendelijk personeel. Vooral de biefstuk en spareribs met een lekkere marinade vielen bij ons in de smaak!"

"Lekker eten, op het water met Rotterdam als uitzicht!!"

"Gezellig restaurant op een boot. Goede bediening. Het is ook mogelijk activiteiten en eten te combineren."

Meer recensies