Je bent nu hier THE BOAT BAR > Adres en parkeren

Adres en parkeren

Met de auto

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende betaalde parkeergelegenheid. De Parkhaven is een locatie met veel attracties die zeer de moeite van het bezoeken waard zijn. Het navigatieadres is Parkhaven 20. Wanneer je de borden Euromast volgt, kom je terecht op de Parkhaven. Recht voor de Euromast en de Parkhaven is een parkeerplaats. Op de Parkhaven is slechts één betaalautomaat. De wachttijd kan op drukke momenten oplopen tot 30 minuten. Wij raden je daarom aan om gebruik te maken van een parkeerapp, zoals Parkmobile of Yellowbrick.

Betaald parkeren van maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 23.00 uur en op zon- en feestdagen van 12.00 tot 23.00 uur

Met het openbaar vervoer

  • Metro Neem de metro naar station Coolhaven of Dijkzicht. Beide stations zijn gelegen op de rode metrolijn (lijn A, B of C). Vanaf daar is het 10 minuten lopen naar de Parkhaven.
  • Tram Met tramlijn 8 kun je uitstappen bij de halte Dijkzicht/Euromast. Vanaf dit punt is het 5 minuten lopen naar de Parkhaven.

In Rotterdam zijn regelmatig wegwerkzaamheden en hierdoor kan de reistijd oplopen. Wij raden je daarom aan jouw reis goed van tevoren te plannen.