Je bent nu hier Zwarte Zwaan Rotterdam > Locatie & Parkeren

Locatie & Parkeren

Algemeen

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. De Parkhaven is een locatie met veel attracties die zeer de moeite van het bezoeken waard zijn. Het navigatieadres wat u aan kunt houden is Parkhaven 20. Wanneer u de borden Euromast volgt komt u terecht op de Parkhaven. Recht voor de Euromast en de Parkhaven is een parkeerplaats gelegen.

Openbaar vervoer (plan uw reis op RET of 9292)
  • Metro Neem de metro naar station Coolhaven of Dijkzigt. Beide stations zijn gelegen op de rode metro lijn (lijn A, B of C). Vanaf daar is het 10 minuten lopen naar de Parkhaven
  • Tram Met tramlijn 8 kunt u uitstappen bij de halte Dijkzigt/Euromast. Vanaf dit punt is het 5 minuten lopen naar de Parkhaven
Betaald parkeren (plan uw reis met de ANWB routeplanner)

Om uw verblijf op de Parkhaven zo plezierig mogelijk te laten verlopen, raden wij u aan geen waardevolle spullen achter te laten in uw auto.

parkmobile_logo_EPS_WebsiteHet parkeerkaartje onder de voorruit is verleden tijd: u voert uw kenteken in op een parkeerautomaat en betaalt. Betalingen zijn mogelijk met PIN-pas of creditcard. Naast de parkeerautomaten is 06-parkeren ook in Rotterdam mogelijk.

Op de gehele Parkhaven bevindt zich slechts één betaalautomaat. De wachttijd kan op drukke momenten oplopen tot 30 minuten. Mocht u een smartphone of tablet met internetverbinding bij de hand hebben, dan raden wij aan om gebruik te maken van de Parkmobile-app, heel simpel en snel parkeren.

Wegafsluitingen

In Rotterdam vinden regelmatig wegwerkzaamheden plaats. Hierdoor kunt u extra reistijd oplopen. Wij raden u daarom aan uw reis goed van tevoren te plannen met bijvoorbeeld de ANWB routeplanner.

  • Afsluiting Maastunnel: tot en met 2019 is de Maastunnel van noord naar zuid dicht.
  • Afsluiting Coolsingel: tot en met de zomer van 2021 is de Coolsingel dicht in de richting van het Hofplein.

Voor meer informatie over de bereikbaarheid van Rotterdam, kijk op https://rotterdamonderweg.nl/

Direct reserveren Openingstijden

Recensies

"Super lekker gegeten, vooral de spareribs die waren overheerlijk! De kok had nog iets speciaals gedaan voor de jarige job in onze groep en de bediening was vriendelijk. Top!"

"Het grillmenu is zeker een aanrader. Gezellige sfeer en zeer vriendelijk personeel. Wij komen nog eens terug!"

"Gezellig en sfeervol restaurant met vriendelijk personeel. Vooral de merquez en spareribs met een lekkere marinade vielen bij ons in de smaak!"

"Lekker eten, op het water met Rotterdam als uitzicht!!"

"Gezellig restaurant op een boot. Goede bediening. Het is ook mogelijk activiteiten en eten te combineren."

Meer recensies

Cash free

Betalen in ons restaurant kan alleen met pin of creditcard!