Je bent nu hier Zwarte Zwaan Rotterdam > Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje

10, 20 of zelfs al 25 jaar in dienst en opzoek naar de perfecte locatie om uw jubileumfeestje te vieren? Of gewoon op zoek naar een unieke locatie voor uw personeelsuitje? Denk eens aan Restaurant de Zwarte Zwaan!

Restaurant de Zwarte Zwaan is een zeer sfeervol restaurant gevestigd in een schip die aangemeerd ligt aan de Parkhaven in Rotterdam.

Restaurant de Zwarte Zwaan heeft diverse mogelijkheden om uw personeelsuitje mee te combineren. Zo kunt u bijvoorbeeld ook een ritje maken met Splashtours of de stad verkennen met de Sightseeingtour of op een segway! Of u nou op zoek bent naar een lunch, diner of gezellig een borrel, ons restaurant biedt het allemaal en talloze combinaties zijn mogelijk.

Omdat de Zwarte Zwaan van alle markten thuis is is het natuurlijk ook mogelijk om iets te doen dat uitdagender is dan een borrel… Denk eens aan een RumQuiz, een Ik Hou van Holland spel of een cocktail workshop!

Kortom, opzoek naar een mooi en sfeervol restaurant? Zoek niet verder! Restaurant de Zwarte Zwaan is perfect voor elke gelegenheid.

Meer af aan de Parkhaven voor een onvergetelijk Rotterdams bedrijfsuitje met Zwarte Zwaan Events. Dit is het vertrekpunt van uw bedrijfsfeest en het hart van onze attracties.

De kracht zit in de combinatie. Kies voor sightseeing, actie en lekker eten en drinken. Combineer en profiteer!

Wij hebben hier de leukste combinaties voor uw uitjes uitgelicht maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Iedere attractie kan gelden als het vertrekpunt van uw bedrijfsuitje. Wij denken graag met u mee bij het organiseren en samenstellen van uw bedrijfsuitje in Rotterdam met Zwarte Zwaan Events. Bel gerust met 010-2449839

Zwarte Zwaan Events is er voor groepen vanaf 20 personen. Particulieren en kleinere groepen kunnen direct boeken bij één van de attracties die onderdeel uitmaken van Zwarte Zwaan Events

TAFEL RESERVEREN

Recensies

"Super lekker gegeten, vooral de spareribs die waren overheerlijk! De kok had nog iets speciaals gedaan voor de jarige job in onze groep en de bediening was vriendelijk. Top!"

"Het keuzemenu is zeker een aanrader. Gezellige sfeer en zeer vriendelijk personeel. Wij komen nog eens terug!"

"Gezellig en sfeervol restaurant met vriendelijk personeel. Vooral de biefstuk en spareribs met een lekkere marinade vielen bij ons in de smaak!"

"Lekker eten, op het water met Rotterdam als uitzicht!!"

"Gezellig restaurant op een boot. Goede bediening. Het is ook mogelijk activiteiten en eten te combineren."

Meer recensies