Je bent nu hier Zwarte Zwaan Rotterdam > Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje

Een bedrijfsfeest moet een avond zijn waar nog lang over wordt nagepraat. Op een goed bedrijfsuitje wordt gelachen, gedronken, gegeten en ontspannen. Meer af aan de Parkhaven voor een onvergetelijk Rotterdams bedrijfsuitje bij Restaurant De Zwarte Zwaan. Dit is het vertrekpunt van jouw bedrijfsfeest en het hart van onze attracties!

Restaurant de Zwarte Zwaan heeft diverse mogelijkheden voor een geheel verzorgd personeelsuitje. Start bijvoorbeeld met een Splashtour of Segway Tour, een actief potje lasergame of een meer relaxed potje midgetgolf. Na de activiteit schuif je aan in het restaurant voor een heerlijke lunch, gezellige borrel of een uitgebreid diner. Wij zorgen ervoor dat een gedeelte van het restaurant speciaal voor jullie groep gereserveerd is!

Wij denken graag met je mee bij het organiseren van het perfecte uitje. Neem gerust contact met ons op met jouw aanvraag en wij gaan vol enthousiasme aan de slag voor je!

Mail naar info@zwartezwaanrotterdam.nl of bel +31(0) 10 244 05 71!

TAFEL RESERVEREN

Recensies

"Super lekker gegeten, vooral de spareribs die waren overheerlijk! De kok had nog iets speciaals gedaan voor de jarige job in onze groep en de bediening was vriendelijk. Top!"

"Het keuzemenu is zeker een aanrader. Gezellige sfeer en zeer vriendelijk personeel. Wij komen nog eens terug!"

"Gezellig en sfeervol restaurant met vriendelijk personeel. Vooral de biefstuk en spareribs met een lekkere marinade vielen bij ons in de smaak!"

"Lekker eten, op het water met Rotterdam als uitzicht!!"

"Gezellig restaurant op een boot. Goede bediening. Het is ook mogelijk activiteiten en eten te combineren."

Meer recensies