Je bent nu hier THE BOAT BAR > Activiteiten

Activiteiten

Organiseer je een groepsuitje in Rotterdam voor collega’s, familie, vrienden of personeel? Dan is The Boat Bar de juiste uitvalsbasis! Er zijn verschillende arrangementen voor elk budget. We denken graag met je mee bij het organiseren van jouw ideale groepsuitje. 

DOE EEN AANVRAAG


Escape Experience

De Escape Experience is dé manier om met een grote groep aan de slag te gaan. Met jouw groep speel je de game in het ruim van het schip. Je ervaart alle elementen van de klassieke Escape Rooms en je test je vaardigheden. Heb jij het in je om de volgende SWAT-medewerker te zijn? Kun je goed presteren onder druk en willen jij en je team de uitdaging aangaan of in de schoenen van een bomkraker staan? Stel je team, kennis en probleemoplossende vaardigheden op de proef. Kunnen jij en je team de bom binnen 60 minuten deactiveren voordat anderen dat doen?

€ 29,50 per persoon (20 tot 50 personen)


Splashtours

Een tour met deze unieke amfibiebus zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor jong en oud! Met Splashtours zie je tijdens de stadsrit de meest bijzondere en mooiste plekjes van Rotterdam. Dan komt de ‘splash’: de spectaculaire duik in de Maas. De bus blijkt ineens ook een zeewaardige boot die verder door het water langs de spectaculaire skyline van de stad vaart! De route is zorgvuldig samengesteld, zodat je het beste en mooiste te zien krijgt van Rotterdam. De Splashtour duurt 1 uur.

€ 29,50 per persoon