Je bent nu hier THE BOAT BAR > Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest

Het is een absoluut hoogtepunt wanneer je wordt verrast door je vrienden met een vrijgezellenfeest. Nu de verovering bijna definitief is en de bruiloft in zicht, is het zaak de vrijheid nog eens te vieren met je beste vrienden. Kies voordat je vriend of vriendin het huwelijksbootje in stapt voor een vrijgezellenfeest aan boord van Restaurant De Zwarte Zwaan. Bij De Zwarte Zwaan staat elk vrijgezellenfeest in het teken van actie, eten, drinken en vooral veel vrolijkheid.

In het restaurant kun je beginnen met een shotje rum in de speciale rum bar. Echte mannen kiezen voor de uitgebreide rum proeverij.

Dan is het tijd voor een goede maaltijd. In het restaurant kun je dineren in stijl met een fantastisch uitzicht over de Maas. Bestel lekker a la carte of kies voor een speciaal samengesteld menu. Met lekker weer vier je het vrijgezellenfeest op ons terras op de Maas. Dat wordt dan exclusief voor jullie groep gereserveerd. In dat geval kies je natuurlijk voor het Grill-arrangement.

Combineer je borrel, proeverij of diner met een toffe attractie. Restaurant De Zwarte Zwaan is het bruisend hart van een hele serie attractie. Die allemaal gevestigd zijn aan of vertrekken vanaf de Parkhaven.

In het ruim van De Zwarte Zwaan kun je lekker los gaan bij Lasergame Rotterdam. Zo komt de sfeer er gelijk goed in. De vrijgezel wordt natuurlijk flink in de hoek gedreven.

Leuk! Vier een vrijgezellenfeest bij restaurant De Zwarte Zwaan met minimaal 10 personen en de vrijgezel is gratis!* Deze actie is ook geldig bij Lasergame Rotterdam.

*Geldt alleen op het diner of op de RumQuiz en niet op arrangementen en drankjes. De vrijgezel moet verkleed zijn.