Je bent nu hier THE BOAT BAR > Groepen

Groepen

Gastvrijheid en gezelligheid staan bij ons centraal. Geniet van heerlijk eten en drinken met een spectaculair uitzicht op de Maas. Onze keuken is eerlijk en toegankelijk. Wij kiezen voor kwaliteit en koken met het hart en dat proef je. Onze gerechten verrassen en smaken naar meer!

VRAAG EEN OFFERTE AAN


Shared dining

Aan boord van The Boat Bar geniet je van een heerlijk shared diner (2 of 3 gangen). Shared dining is dé manier om gezellig met jouw groep te dineren. De koks bereiden verschillende gerechtjes die jullie samen delen. Er is genoeg te proeven! Shared dining is mogelijk vanaf 20 personen.

2-gangen: € 32,50 per persoon
3-gangen: € 39,50 per persoon


Burgermenu

Een burger bij The Boat Bar is altijd goed! Iedereen kan zijn eigen burger (rund, kip of vegan) samenstellen met verschillende toppings. Vooraf is er flatbread met dips en er is een heerlijk dessert om mee af te sluiten.

€ 25,00 per persoon


Spareribsmenu

Ben jij een liefhebber van goede spareribs? Dan past dit menu jou! Vooraf is er flatbread met dips en er is een heerlijk dessert om mee af te sluiten.

€ 27,50 per persoon


Tasting platter

Schuif met jouw groep aan voor een heerlijke lunchplank in The Boat Bar. Een proeverij met koude en warme lunchgerechtjes om samen te delen. Ook vegetarisch mogelijk!

€ 19,50 per persoon


High Cocktail

Geniet van een cocktail tree met 2 cocktails naar keuze en een proeverij van borrelhapjes. Perfect voor vriendengroepen of een speciale gelegenheid.

€ 22,50 per persoon


High Beer

Het ideale arrangement voor vrienden: een goede bierproeverij met 3 Rotterdamse speciaal bieren en een borrelplank met hartige hapjes.

€ 22,50 per persoon


Borrelen

Borrelen in de bar of op het terras altijd gezellig. De atmosfeer zorgt voor een ontspannen gevoel. De hapjes zijn goed en met zorg gemaakt. Het borrelarrangement duurt 2 uur is inclusief onbeperkt drankjes (Hollandse bar) en warme en koude borrelhapjes.

€ 23,50 per persoon


Onbeperkt BBQ

We steken de barbecue aan! Het terras van de Midget Golfbaan is ideaal voor een overheerlijke barbecue voor jouw groep. Op de Green Egg wordt vlees, kip en vis voor je bereid en daarnaast is er stokbrood met kruidenboter, salades, groenten en natuurlijk verschillende sausjes. Er is voor ieder wat wils! Of je nu met familie, vrienden of collega’s bent, onbeperkt barbecueën is ontspannen genieten! Het BBQ-arrangement is mogelijk voor groepen vanaf 20 personen en inclusief onbeperkt drankjes (Hollandse bar).

€ 46,50 per persoon