Je bent nu hier Zwarte Zwaan Rotterdam > Groepen

Groepen

Restaurant De Zwarte Zwaan heeft verschillende keuzemenu’s voor elk budget. Kies voor een lunch, borrel of diner in ons restaurant. We reserveren graag een gedeelte van ons restaurant voor jouw gezelschap een denken graag met je mee bij het samenstellen van jouw ideale groepsuitje. Combineer gemakkelijk met een andere activiteit, zoals Splashtours, Segway Rotterdam, Lasergame Rotterdam of Escaping Rotterdam!

Vraag een offerte aan

Touroperators en reisbureaus

Groepen kunnen ook terecht bij Zwarte Zwaan Events voor het leukste groepsuitje in Rotterdam!

Cursus Plat Rotterdams

De cursus volgens Roel Pot: “Je ken niet ff snel Rotturdams leren. Daarvoor mot je hier wonen. Door middel van een interactief programma leert u in een anderhalf uur perfect uw eigen accent af.”

Meer informatie

  • Volwassenen: € 29,50
  • Voorbeeldarrangementen: € 58,00

Escape Experience

Bij het overvallen van een Engels schip maakte Michiel de Ruyter veel goederen buit. Wat Michiel de Ruyter alleen niet wist, was dat de Engelsen een slim plan hadden. De buit zou niet lang in handen zijn van Michiel de Ruyter… Weten jullie de bom op tijd onschadelijk te maken?

Meer informatie

  • Volwassenen: € 25,50
  • Voorbeeldarrangementen: € 40,00

Onbeperkt grillen

Schuif aan bij Restaurant De Zwarte Zwaan waar de grill al aan staat voor een uitgebreid en onbeperkt grillarrangement. De kok staat achter de grill en de gerechten en de drankjes worden aan tafel geserveerd. Dat is pas ontspannen dineren!

Meer informatie

  • Volwassenen: € 28,50
  • Kinderen van 3 t/m 11 jaar: € 15,00

Lunchen

Tijdens je verblijf op de Parkhaven, kan er gebruikt worden gemaakt van de faciliteiten en de mogelijkheden van De Zwarte Zwaan. In dit restaurant kun je lekker lunchen, uitgebreid borrelen of heerlijk dineren. Hieronder tref je de mogelijkheden betreffende een brunch of lunch. Koffietafel Onbeperkt koffie en thee, melk en één glas jus d’orange. Een […]

Meer informatie

  • Per persoon € 13,50

Combineren

Activiteiten Wat alle attracties gemeen hebben is de link met het water. Omdat varen ontspant en turen over de waterlijn je echt tot rust kan brengen. Omdat de Maas eindeloos veel mogelijkheden tot avontuur en recreatie biedt. Omdat de Maas het hart is van Rotterdam. Lasergame Rotterdam Wie hier komt lasergamen wordt onder vuur genomen […]

Meer informatie

Borrelen

Borrelen bij restaurant De Zwarte Zwaan is altijd gezellig. De atmosfeer en het uitzicht over de Maas zorgen voor een ontspannen gevoel. Er is ruimte om te hangen, te zitten, te turen en te praten. De hapjes zijn goed en met zorg gemaakt. De bediening staat klaar en geniet mee van de gezellige sfeer. De […]

Meer informatie

  • Per persoon €14,50

Feestavond

Heb je iets te vieren? Restaurant De Zwarte Zwaan is de ultieme feestlocatie. De feesten die hier zijn gegeven werden legendarisch. Hier kun je echt goed los gaan. Het feest begint. Er wordt wat gepraat en gelachen, gesnackt en...

Meer informatie

  • Per persoon € 35,50

All-In-One Arrangement

Kom genieten van ons all-in-one arrangement bij De Zwarte Zwaan! Dat is eten en onbeperkt drinken bij Restaurant de Zwarte Zwaan en gebruik maken van alle attracties in de Parkhaven.

Meer informatie

  • Per persoon € 99,00

Meer arrangementen

Doe een aanvraag

Recensies

"Super lekker gegeten, vooral de spareribs die waren overheerlijk! De kok had nog iets speciaals gedaan voor de jarige job in onze groep en de bediening was vriendelijk. Top!"

"Het grillmenu is zeker een aanrader. Gezellige sfeer en zeer vriendelijk personeel. Wij komen nog eens terug!"

"Gezellig en sfeervol restaurant met vriendelijk personeel. Vooral de merquez en spareribs met een lekkere marinade vielen bij ons in de smaak!"

"Lekker eten, op het water met Rotterdam als uitzicht!!"

"Gezellig restaurant op een boot. Goede bediening. Het is ook mogelijk activiteiten en eten te combineren."

Meer recensies