Je bent nu hier Zwarte Zwaan Rotterdam > Groepen

Groepen

Op zoek naar een leuk groepsuitje in Rotterdam?

Organiseer je een groepsuitje in Rotterdam voor collega’s, familie, vrienden of personeel? Dan is Restaurant De Zwarte Zwaan de juiste locatie! Er zijn verschillende arrangementen voor elk budget. We reserveren graag een gedeelte van ons restaurant voor jouw gezelschap en denken graag met je mee bij het organiseren van jouw ideale groepsuitje.


Dineren

Schuif aan bij restaurant De Zwarte Zwaan voor een heerlijk 3-gangenmenu. Kies uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten en geniet samen van het mooie uitzicht op de Maas. Dat is pas ontspannen dineren! Gastvrijheid en gezelligheid staat bij restaurant De Zwarte Zwaan centraal. De keuken is eerlijk en toegankelijk. Wij kiezen voor kwaliteit en koken met het hart. Dat proef je. Check hier de menukaart. Voor € 14 per volwassene extra en € 10,00 per kind extra kun je onbeperkt gebruik maken van de drankjes (Hollandse bar) gedurende 2 uur.

€ 27,50 per volwassene en € 10,00 per kind

Vraag een offerte aan


Borrelen

Borrelen bij restaurant De Zwarte Zwaan, Café Ech Wel of op het terras van Midget Golfbaan Parkhaven is altijd gezellig. De atmosfeer zorgt voor een ontspannen gevoel. Er is ruimte om te hangen, te zitten, te turen en te praten. De hapjes zijn goed en met zorg gemaakt. De bediening staat klaar en geniet mee van de gezellige sfeer. De glazen zijn vol en de drank vloeit rijk. Het borrelarrangement is mogelijk voor groepen vanaf 15 personen en inclusief onbeperkt drankjes gedurende 1 uur (Hollandse bar) en warme en koude borrelhapjes. Een extra uur drankafkoop bedraagt € 6,50 per persoon.

€ 14,50 per persoon

Vraag een offerte aan


Lunchen

Schuif voor of na de Splashtour aan met jouw groep in restaurant De Zwarte Zwaan voor een heerlijke lunch. De koffietafel bestaat uit onbeperkt koffie en thee, melk en één glas jus d’orange. Een buffet met verse soep, harde en zachte broodjes en een krentenbol die kunnen worden belegd met gesorteerd hartig beleg, zoet beleg, een kroket en boter. De lunch wordt afgesloten met een fruitschaal.

€ 14,50 per persoon

Vraag een offerte aan


Cursus Plat Rotterdams

Rotterdam: Prachtige stad. Mooie skyline, enorm opgeknapt sinds 1940 en je kan er winkelen tot je erbij neervalt in de koopgoot. Rotterdam staat bekend om haar architectuur, bruggen en tja, Rotterdammers. Een leuk volkje met een compleet eigen taal en bijnamen voor vrijwel álles. Wij snappen dat je ze niet altijd even goed begrijpt.

Fleur jouw familie uitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest op met een spoedcursusje Rotterdams onder leiding van Roel Pot. Een Bekende Rotterdammer! De cursus Plat Rotterdams duurt 1,5 uur en is inclusief drankjes (Hollandse bar) en borrelhapjes. De cursus is mogelijk vanaf 15 personen.

€ 29,50 per volwassene 

Vraag een offerte aan


Escape Experience

De Escape Experience is dé manier om met een grote groep aan de slag te gaan. Met jouw groep speel je de game in het ruim van het schip. Je ervaart alle elementen van de klassieke Escape Rooms en je test je vaardigheden. Heb jij het in je om de volgende SWAT-medewerker te zijn? Kun je goed presteren onder druk en willen jij en je team de uitdaging aangaan of in de schoenen van een bomkraker staan? Stel je team, kennis en probleemoplossende vaardigheden op de proef. Kunnen jij en je team de bom binnen 60 minuten deactiveren voordat anderen dat doen? De Escape Experience is geschikt voor groepen van 20 t/m 50 personen.

€ 25,50 per volwassene

Vraag een offerte aan


Onbeperkt BBQ

We steken de barbecue aan! Het terras van de Midget Golfbaan is ideaal voor een overheerlijke barbecue voor jouw groep. Op de Green Egg wordt vlees, kip en vis voor je bereid en daarnaast is er stokbrood met kruidenboter, salades, groenten en natuurlijk verschillende sausjes. Er is voor ieder wat wils! Of je nu met familie, vrienden of collega’s bent, onbeperkt barbecueën is ontspannen genieten!

€ 27,50 per volwassene en € 10,00 per kind

Vraag een offerte aan


Bekijk nog meer originele groepsuitjes bij Zwarte Zwaan Events!