Je bent nu hier Zwarte Zwaan Rotterdam > Groepen

Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Groepen

Restaurant De Zwarte Zwaan heeft verschillende keuzemenu’s voor elk budget. Kies voor een lunch, borrel of diner in ons restaurant. We reserveren graag een gedeelte van ons restaurant voor jouw gezelschap een denken graag met je mee bij het samenstellen van jouw ideale groepsuitje. Combineer gemakkelijk met een andere activiteit, zoals Splashtours, Segway Rotterdam, Lasergame Rotterdam of Escaping Rotterdam!

Vraag een offerte aan

Groepen kunnen ook terecht bij Zwarte Zwaan Events voor het leukste groepsuitje in Rotterdam!

3-gangenkeuzemenu

Restaurant De Zwarte Zwaan is de ideale plek voor groepen! We reserveren graag een gedeelte van ons restaurant voor jouw gezelschap. Gastvrijheid en gezelligheid staat bij ons centraal.

Meer informatie

  • Volwassenen: € 25,00
  • Kinderen t/m 11 jaar: € 8,50

Lunchen

Op zoek naar een gezellige locatie om met jouw groep te lunchen? Schuif samen aan bij Restaurant De Zwarte Zwaan voor een uitgebreide koffietafel of een heerlijk lunchmenu. Keuze genoeg en allemaal even lekker!

Meer informatie

  • Per persoon: € 13,50

Borrelen

Borrelen bij restaurant De Zwarte Zwaan is altijd gezellig. De atmosfeer en het uitzicht over de Maas zorgen voor een ontspannen gevoel. Er is ruimte om te hangen, te zitten, te turen en te praten. De hapjes zijn goed en met zorg gemaakt.

Meer informatie

  • Per persoon: € 14,50

Cursus Plat Rotterdams

De cursus volgens Roel Pot: “Je ken niet ff snel Rotturdams leren. Daarvoor mot je hier wonen. Door middel van een interactief programma leert u in een anderhalf uur perfect uw eigen accent af.”

Meer informatie

  • Per persoon: € 29,50
TAFEL RESERVEREN

Recensies

"Super lekker gegeten, vooral de spareribs die waren overheerlijk! De kok had nog iets speciaals gedaan voor de jarige job in onze groep en de bediening was vriendelijk. Top!"

"Het keuzemenu is zeker een aanrader. Gezellige sfeer en zeer vriendelijk personeel. Wij komen nog eens terug!"

"Gezellig en sfeervol restaurant met vriendelijk personeel. Vooral de biefstuk en spareribs met een lekkere marinade vielen bij ons in de smaak!"

"Lekker eten, op het water met Rotterdam als uitzicht!!"

"Gezellig restaurant op een boot. Goede bediening. Het is ook mogelijk activiteiten en eten te combineren."

Meer recensies