Je bent nu hier THE BOAT BAR > Voorjaarsvakantie

Voorjaarsvakantie

Op zoek naar een gezellig, uniek en sfeervol restaurant in uw voorjaarsvakantie?
Restaurant de Zwarte Zwaan biedt een ruim assortiment aan hapjes, drankjes en activiteiten voor het hele gezin.
Een vrijgezellenfeest, kinderfeestje, personeelsuitje of een familie-uitje, het kan allemaal aan boord van restaurant de Zwarte Zwaan. Dankzij haar unieke uitstraling en gezellige personeel is dit de perfecte plek om te een hapje en drankje te doen voor jong en oud. Uiteraard is er ook aan de kinderen gedacht met een heerlijk kindermenu! Een gezellige avond uit met vrienden? Misschien is dan onze RumQuiz, cocktail workshop of wijnproeverij wel wat voor jullie!

Restaurant de Zwarte Zwaan is in de vakantie geopend van dinsdag tot en met vrijdag vanaf 12:00 uur en in het weekend vanaf 10:00 uur. De voorjaarsvakantie die wordt gehanteerd door de Zwarte Zwaan loopt van 25 februari t/m 5 maart.

De Zwarte Zwaan is tevens ook de startplek voor de Splashtours, Sightseeingtour, Segwaytours, Wandeltochten en in het ruim van het schip bevindt zich de Lasergame-arena en een Escape Room. Genoeg activiteiten om uw lunch, diner of familie-uitje mee te combineren! Geniet bijvoorbeeld eerst van het onbeperkt Grill menu voor 2 uurtjes en vervolg de weg naar de Escape Room en probeer binnen een uur te ontsnappen! Via de pagina arrangementen kunt u alle informatie vinden over alle mogelijke combinaties.

Bent u met een groep, groter dan 15 personen? Dat is uiteraard mogelijk. Bekijk de pagina groepen voor alle mogelijkheden.

Met andere woorden, we hebben voor ieder wat wils! Vervelen in de herfstvakantie? Niet nodig! We verwelkomen u graag aan boord van restaurant de Zwarte Zwaan!