Je bent nu hier Zwarte Zwaan Rotterdam > Trouwlocatie

Trouwlocatie

Trouwen op het water

Zijn jullie op zoek naar de meest originele en fantastische trouwlocatie in Rotterdam? Geef het ja-woord aan je geliefde op de Maas! De Zwarte Zwaan staat graag voor jullie klaar om de meest bijzondere dag aan niets te laten ontbreken. Dit moet een dag zijn die iedereen bijblijft. Onze unieke locatie wordt onderdeel van jullie huwelijksdag en zo laat je je gasten het mooie Rotterdam zien. Trouw aan boord met een uniek uitzicht op de Maas!

BEKIJK DE FACTSHEET

Maatwerk

Maatwerk is mogelijk voor elke budget. Zwarte Zwaan Events denkt en organiseert graag mee. Omdat Zwarte Zwaan Events samenwerkt met heel veel partners in Rotterdam en omstreken denken wij ook graag mee met een aanvullend programma dat aansluit op jullie wensen.

Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS)

Een BABS is wettelijk bevoegd (beëdigd) om een huwelijk te mogen sluiten. Onze matroos, Jenny van As, is beëdigd tot BABS door de Gemeente Rotterdam en kan jullie huwelijksvoltrekking nog persoonlijker maken. Jenny speelt in op jullie wensen en is gespecialiseerd in het persoonlijke aspect. Jenny maakt echt kennis met jullie en dit resulteert in een verhaal met herkenning dat met verve gebracht wordt door een echte Rotterdamse rasverteller!

Lees hier meer over Jenny, de leukste BABS voor jullie huwelijksvoltrekking!

Locaties  

Bekijk hier onze factsheet met alle mogelijkheden voor de perfecte locatie. Wat dacht je van een ceremonie op de Maas? Of een borrel op het gezellige terras aan de Parkkade? Of vaar romantisch langs de skyline van Rotterdam en laat jullie gasten al het moois zien dat Rotterdam te bieden heeft!

VRAAG EEN OFFERTE AAN