Je bent nu hier THE BOAT BAR > Restaurant boot Rotterdam

Restaurant boot Rotterdam

Ben je op zoek naar een bijzondere plek om te dineren? Met een reservering bij Restaurant De Zwarte Zwaan verras je jouw tafelgenoten! Je dineert op een unieke plek in de Parkhaven met uitzicht op de Nieuwe Maas. Het schip ligt aan de voet van de Euromast, bij Het Park en heeft voldoende parkeerplaatsen voor de deur. Tijdens het eten zie je binnenvaartschepen, pleziervaart en ander vaarverkeer voorbij komen. Een klein beetje deining zorgt voor het echte gevoel op het water.

Gastvrijheid en gezelligheid staan bij ons centraal. Onze keuken is eerlijk en toegankelijk. Wij kiezen voor kwaliteit en koken met het hart en dat proef je. Onze gerechten verrassen en smaken naar meer. Voor onze biefstuk en spareribs kom je terug. De geroosterde pompoen met geitenkaas maakt zelfs echte vleeseters aan het twijfelen. Het dessert kun je niet overslaan, hiervan wil je geen hapje delen!

Ons restaurant is uitermate geschikt voor groepen, zoals bedrijfsuitjes, personeelsfeesten, zakelijke diners, familie-uitjes en vrijgezellenfeesten. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden.

RESERVEER JOUW TAFEL