Je bent nu hier Zwarte Zwaan Rotterdam > Kerst

Kerst

Vier Kerst gezellig bij Restaurant De Zwarte Zwaan! Op 1e Kerstdag kun je bij ons terecht voor een gezellige kerstbrunch of een heerlijk kerstdiner. Het restaurant is helemaal in kerstsferen en samen geniet je van heerlijk eten en drinken met een spectaculair uitzicht op de Maas. Op 2e Kerstdag is het restaurant gewoon geopend van 10:00 tot 18:00 uur voor koffie/thee met gebak, een lunch, borrel of diner.

Kerstbrunch op 1e Kerstdag

Heerlijk brunchen met jouw gezelschap waarbij je wordt ondergedompeld in de kerstsfeer. Bij de brunch is koffie en thee inbegrepen. De Kerstbrunch is tussen 11:30 en 14:30 uur. Bekijk hier het brunchmenu.

€ 24,50 per volwassene en € 15,00 per kind van 3 t/m 11 jaar (kinderen t/m 2 jaar gratis)

Combineer de Kerstbrunch gemakkelijk met een andere activiteit! De combinaties kunnen uitsluitend online geboekt worden.

Reserveer een tafel voor de Kerstbrunch

 

Kerstdiner op 1e Kerstdag

Geniet samen van het onbeperkt grillmenu inclusief onbeperkt drankjes. Op 1e Kerstdag wordt het Kerstdiner geserveerd tussen 15:30 en 22:00 uur. Het restaurant zal worden omgetoverd tot een waar Kerstspektakel. Bekijk hier het kerstmenu.

€ 39,50 per volwassene en € 22,50 per kind van 3 t/m 11 jaar (kinderen t/m 2 jaar gratis)

Combineer het Kerstdiner gemakkelijk met een andere activiteit! De combinaties kunnen uitsluitend online geboekt worden.

Helaas zijn er geen tafels meer beschikbaar voor het Kerstdiner.

TAFEL RESERVEREN

Recensies

"Super lekker gegeten, vooral de spareribs die waren overheerlijk! De kok had nog iets speciaals gedaan voor de jarige job in onze groep en de bediening was vriendelijk. Top!"

"Het keuzemenu is zeker een aanrader. Gezellige sfeer en zeer vriendelijk personeel. Wij komen nog eens terug!"

"Gezellig en sfeervol restaurant met vriendelijk personeel. Vooral de biefstuk en spareribs met een lekkere marinade vielen bij ons in de smaak!"

"Lekker eten, op het water met Rotterdam als uitzicht!!"

"Gezellig restaurant op een boot. Goede bediening. Het is ook mogelijk activiteiten en eten te combineren."

Meer recensies