Je bent nu hier Zwarte Zwaan Rotterdam > Familie

Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Familie

Ook voor uw familieuitje staat restaurant de Zwarte Zwaan voor u klaar. Misschien viert u een jubileum, verjaardag of zoeken jullie nog een invulling voor de familiedag. U kunt er natuurlijk voor kiezen om gebruik te maken van de verschillende combinatietickets die u kunt boeken bij een van de attracties die voor de deur starten. Maar wij denken graag met u mee bij de organisatie van het familie uitje.

Het familie uitje is uit te breiden met tal van combinaties en arrangementen. Lunch, diner of koffie met gebak wordt aangeboden met restaurant de Zwarte Zwaan. Daarnaast hebben wij arrangementen en combinaties met de leukste attracties in Rotterdam zoals Splashtours, Lasergame Rotterdam en Segway Rotterdam. Het ideale familie uitje in Rotterdam begint dan ook aan de Parkhaven.

Bekijk ook eens de mogelijkheden van onze exclusieve tours met een gids. Altijd leuk om te doen.

TAFEL RESERVEREN

Recensies

"Super lekker gegeten, vooral de spareribs die waren overheerlijk! De kok had nog iets speciaals gedaan voor de jarige job in onze groep en de bediening was vriendelijk. Top!"

"Het keuzemenu is zeker een aanrader. Gezellige sfeer en zeer vriendelijk personeel. Wij komen nog eens terug!"

"Gezellig en sfeervol restaurant met vriendelijk personeel. Vooral de biefstuk en spareribs met een lekkere marinade vielen bij ons in de smaak!"

"Lekker eten, op het water met Rotterdam als uitzicht!!"

"Gezellig restaurant op een boot. Goede bediening. Het is ook mogelijk activiteiten en eten te combineren."

Meer recensies