Je bent nu hier Zwarte Zwaan Rotterdam > Combinaties

Combinaties

Meer af aan de Parkhaven voor een onvergetelijk Rotterdams uitje bij Restaurant De Zwarte Zwaan. Het restaurant is de uitvalsbasis van een hele serie attracties op en aan de Parkhaven, zoals Splashtours, Segway Rotterdam en Hop-On Hop-Off Rotterdam. In het ruim van het schip is Lasergame Rotterdam en Escaping Rotterdam gevestigd. Voor leuke arrangementen hoef je dus nooit ver te reizen!

Wat alle attracties gemeen hebben, is de link met het water. Omdat de ligging van Rotterdam aan de Maas zo uniek is. Omdat de skyline vanaf het water fantastisch is. Omdat varen ontspant en turen over de waterlijn je echt tot rust kan brengen. Omdat de Maas eindeloos veel mogelijkheden tot avontuur en recreatie biedt. Omdat de Maas het hart is van Rotterdam.

3-gangenmenu & Splashtours

Maak je uitje in Rotterdam compleet met de combinatie 3-gangenmenu & Splashtours bij restaurant De Zwarte Zwaan. Hier mag worden gelachen, gezongen en geproost. Dit alles natuurlijk met een prachtig uitzicht over de Maas.

Meer informatie

  • Volwassenen: € 52,50
  • Kinderen van 0 t/m 11 jaar: € 27,50

3-gangenmenu & Lasergame

Twee sessies lasergamen bij Lasergame Rotterdam in combinatie met een heerlijk diner bij restaurant De Zwarte Zwaan. Bij Lasergame Rotterdam word je onder vuur genomen in een waanzinnige mysterieuze omgeving. Je bevindt je in een ruim van een schip en waant je in een echte onderzeeër.

Meer informatie

  • Volwassenen: € 43,50
  • Kinderen van 6 t/m 11 jaar: € 27,00

3-gangenmenu & RIB varen

Wil je de snelheid van de RIB benutten om nog meer te zien van Rotterdam? Tijdens een experience van 30 minuten zie je de highlights langs de o zo mooie skyline en maak je kennis met de havens. De industriële kant van Rotterdam zie je goed wanneer je met hoge snelheid richting Schiedam vaart.

Meer informatie

  • Volwassenen: € 59,65

3-gangenmenu & Midgetgolf

Midget Golfbaan Parkhaven is gevestigd tegenover restaurant De Zwarte Zwaan, dus je kunt na je potje midgetgolf zo aanschuiven voor het 3-gangenkeuzemenu. Je kunt kiezen uit heerlijke voor-, hoofd- en nagerechten. Voor ieder wat wils!

Meer informatie

  • Volwassenen: € 32,50
  • Kinderen van 4 t/m 11 jaar: € 16,00

3-gangenmenu & Escape Experience

Nadat de bom in de Escape Experience is ontmanteld wil je wel even napraten. Bespreek de opdrachten en samenwerking onder het genot van een drankje en een heerlijk diner.

Meer informatie

  • Volwassenen: € 50,50

3-gangenmenu & Segway

Bedwing de Erasmusbrug op de Segway en geniet van het prachtige uitzicht boven op de brug. Na een instructie van 15 minuten vertrek je richting de Erasmusbrug vanaf de Parkhaven. We vertrekken vanaf restaurant de Zwarte Zwaan.

Meer informatie

  • Volwassenen: € 62,50
TAFEL RESERVEREN

Recensies

"Super lekker gegeten, vooral de spareribs die waren overheerlijk! De kok had nog iets speciaals gedaan voor de jarige job in onze groep en de bediening was vriendelijk. Top!"

"Het keuzemenu is zeker een aanrader. Gezellige sfeer en zeer vriendelijk personeel. Wij komen nog eens terug!"

"Gezellig en sfeervol restaurant met vriendelijk personeel. Vooral de biefstuk en spareribs met een lekkere marinade vielen bij ons in de smaak!"

"Lekker eten, op het water met Rotterdam als uitzicht!!"

"Gezellig restaurant op een boot. Goede bediening. Het is ook mogelijk activiteiten en eten te combineren."

Meer recensies