Je bent nu hier THE BOAT BAR > Combinaties

Combinaties

Combineer jouw diner met een leuke activiteit!

Meer af aan de Parkhaven voor een onvergetelijk Rotterdams uitje. De Zwarte Zwaan is de uitvalsbasis van een hele serie attracties op en aan de Parkhaven, van rondvaart tot Segway Tour en van potje midgetgolf tot lasergame battle. Alle activiteiten zijn op loopafstand van elkaar, dus lekker gemakkelijk!


3-gangenmenu & Lasergame

In het ruim van het schip de Zwarte Zwaan vind je Lasergame Rotterdam. Daal af en je waant je in een onderzeeër. Dan betreed je de arena voor een spannende battle. Door patrijspoorten word je beschoten. Achter olievaten en motoren zoek je dekking. In de arena van 300 m2 ga je helemaal los! Voor of na het lasergamen schuif je aan in het restaurant voor het 3-gangenkeuzemenu.

Dit combinatieticket bestaat uit: 
– 2 sessies lasergamen van elk 20 minuten
– Pauze van 20 minuten tussen de sessies
– 3-gangenkeuzemenu

€ 46 per volwassene en € 28,5 per kind van 6 t/m 11 jaar

RESERVEER HIER


3-gangenmenu & Splashtours

Een tour met deze unieke amfibiebus zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor jong en oud! Met Splashtours zie je tijdens de stadsrit de meest bijzondere en mooiste plekjes van Rotterdam. Dan komt de ‘splash’: de spectaculaire duik in de Maas. De bus blijkt ineens ook een zeewaardige boot die verder door het water langs de spectaculaire skyline van de stad vaart! Splashtours start en eindigt voor de ingang van de Zwarte Zwaan, erg gemakkelijk dus. Na de tour ga je aan tafel voor het diner.

Dit combinatieticket bestaat uit: 
– Splashtour van 1 uur
– 3-gangenkeuzemenu

€ 55 per volwassene en € 29 per kind van 0 t/m 11 jaar

RESERVEER HIER


3-gangenmenu & Havenrondvaart

Ben je geïnteresseerd in de grote zeehavens van Rotterdam? Dan is de speciale Havenrondvaart van River Cruise Rotterdam een must-do! Stap aan boord voor een rondvaart van 1½ uur waarbij een live guide je alle ins en outs vertelt over de containerschepen, de overslaghavens, de geschiedenis en het heden. De rondvaartboot vertrekt naast de Zwarte Zwaan. Na de rondvaart geniet je van het diner.

Dit combinatieticket bestaat uit: 
– Havenrondvaart van 1½ uur met live gids
– 3-gangenkeuzemenu

€ 43,50 per volwassene en € 21 per kind van 3 t/m 11 jaar

RESERVEER HIER


3-gangenmenu & Segway Tour

Beweeg je door Rotterdam op een Segway met Segway Rotterdam. Met dit unieke vervoersmiddel bedwing je de Rotterdamse Erasmusbrug met gemak en maak je kilometers zonder moeite. Vind je balans en word één met je omgeving. Onthaast en geniet van de prachtige stad aan de Maas met zijn iconische gebouwen en gewaagde architectuur. De Segway Tour start en eindigt voor de deur van de Zwarte Zwaan.

Dit combinatieticket bestaat uit: 
– Segway Tour van 75 minuten met een ervaren instructeur
– 3-gangenkeuzemenu

€ 67 per volwassene

RESERVEER HIER


3-gangenmenu & Midgetgolf

Kom een gezellig potje midgetgolfen op de 18-holesbaan van Midget Golfbaan Parkhaven, midden in het bruisende Rotterdam, naast het Park en bij de Euromast. Iedere baan is anders en naarmate je van baan naar baan gaat, wordt het moeilijker met leuke obstakels. De Midget Golfbaan is aan de overkant van de straat. Na het midgetgolfen, schuif je aan voor het diner.

Dit combinatieticket bestaat uit: 
– Potje midgetgolf van ongeveer 75 minuten
– 3-gangenkeuzemenu

€ 35 per volwassene en € 17,50 per kind van 4 t/m 11 jaar

RESERVEER HIER