Je bent nu hier Zwarte Zwaan Rotterdam > Acties

Acties

Onbeperkt spareribs: € 16 per persoon

Bij De Zwarte Zwaan ben je op het juiste adres voor de lekkerste spareribs. Kies voor de zoete of pittige variant, om je vingers bij af te likken! Breid je diner uit met frietjes, gemengde salade en warme groenten voor slechts € 2,50 per bijgerecht. Deze actie is mogelijk van woensdag t/m zondag vanaf 16:00 uur.

RESERVEER HIER


Onbeperkt spareribs & 2 sessies lasergamen: € 34,50 per persoon

Ga de battle aan in de lasergame arena en versla je vrienden. Bij Lasergame Rotterdam word je onder vuur genomen in een waanzinnige mysterieuze omgeving. Je bevindt je in een ruim van een schip en waant je in een echte onderzeeër. Schuif daarna aan in het restaurant voor heerlijke spareribs. Je kunt er zo veel bestellen als je wilt! Deze actie is mogelijk van woensdag t/m zondag.

RESERVEER HIER


3-gangenmenu & Splashtours: € 52,50 per persoon

Maak je uitje in Rotterdam compleet met deze combinatie. Splashtours biedt een ‘anders-dan-anders’ stadstour van 1 uur door Rotterdam. Met Splashtours zie je tijdens de stadsrit de meest bijzondere en mooiste plekjes van Rotterdam. Dan komt de ‘splash’: de spectaculaire duik in de Maas. De bus blijkt ineens ook een zeewaardige boot, die verder door het water langs de spectaculaire skyline van de stad vaart! Splashtours start en eindigt bij restaurant De Zwarte Zwaan voor de deur, dus je kunt na je Splashtour zo aanschuiven voor het 3-gangenkeuzemenu. Het menu bestaat uit heerlijke voor-, hoofd- en nagerechten. Voor ieder wat wils!

RESERVEER HIER

TAFEL RESERVEREN

Update COVID-19

Helaas zijn we tijdelijk gesloten vanwege de aangescherpte coronamaatregelen. We hopen je snel weer te mogen ontvangen! Gasten met een reservering worden op de hoogte gebracht per e-mail.

Recensies

"Super lekker gegeten, vooral de spareribs die waren overheerlijk! De kok had nog iets speciaals gedaan voor de jarige job in onze groep en de bediening was vriendelijk. Top!"

"Het keuzemenu is zeker een aanrader. Gezellige sfeer en zeer vriendelijk personeel. Wij komen nog eens terug!"

"Gezellig en sfeervol restaurant met vriendelijk personeel. Vooral de biefstuk en spareribs met een lekkere marinade vielen bij ons in de smaak!"

"Lekker eten, op het water met Rotterdam als uitzicht!!"

"Gezellig restaurant op een boot. Goede bediening. Het is ook mogelijk activiteiten en eten te combineren."

Meer recensies