Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Verjaardag te vieren?

Prijzen

Heeft u zin in een feestje maar geen zin in de organisatie? Vier de verjaardag dan gewoon bij Restaurant de Zwarte Zwaan. Bij ons is het altijd gezellig. Wij maken van iedere verjaardag een feest.

verjaardag, verjaardagen, te vieren, verjaardag te vieren

Eet, drink en wees vrolijk! Toost met vrienden en familie op een nieuw levensjaar. Eindelijk een verjaardag waarop je zelf bediend wordt! Organiseer een gezellige borrel, reserveer een tafel of geef een groot feest.

Onder groepen staat een overzicht met al onze mogelijkheden voor uw verjaardag. Het is bij Restaurant de Zwarte Zwaan ook mogelijk om te kiezen voor een combinatie met een van onze andere attracties. Lekker lasergamen bijvoorbeeld of een tour doen met Segway Rotterdam of Splashtours. Bekijk alle mogelijkheden onder arrangementen.

Dat wordt een verjaardag om nooit meer te vergeten!

Locatie

Restaurant De Zwarte Zwaan is gevestigd aan de Parkhaven in Rotterdam. De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. De Parkhaven is een locatie met veel attracties die zeer de moeite van het bezoeken waard zijn. Het navigatieadres wat u aan kunt houden is Parkhaven 20. Wanneer u de borden Euromast volgt komt u terecht op de Parkhaven. Recht voor de Euromast en de Parkhaven is een parkeerplaats gelegen.

In Rotterdam vinden zich regelmatig wegwerkzaamheden plaats. Hierdoor kunt u extra reistijd oplopen. Wij raden u daarom aan uw reis goed van tevoren te plannen. Meer informatie over locatie en parkeren.


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Direct reserveren Openingstijden

Recensies

"Super lekker gegeten, vooral de spareribs die waren overheerlijk! De kok had nog iets speciaals gedaan voor de jarige job in onze groep en de bediening was vriendelijk. Top!"

"Het grillmenu is zeker een aanrader. Gezellige sfeer en zeer vriendelijk personeel. Wij komen nog eens terug!\"

\"Gezellig en sfeervol restaurant met vriendelijk personeel. Vooral de merquez en spareribs met een lekkere marinade vielen bij ons in de smaak!\"

\"Lekker eten, op het water met Rotterdam als uitzicht!!\"

\"Gezellig restaurant op een boot. Goede bediening. Het is ook mogelijk activiteiten en eten te combineren.\"

Meer recensies

Cash free

Betalen in ons restaurant kan alleen met pin of creditcard!