Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Vergaderen

In restaurant De Zwarte Zwaan is het mogelijk om (een deel van) de ruimte te gebruiken voor een vergadering. De ruimte kan op ieder moment van de dag ingezet worden voor een vergaderdag of een dagdeel ervan.

Bij het vergaderarrangement van 8 uur is het volgende inbegrepen:

 • Ruime zaal met uniek uitzicht over de Parkhaven en de Maas
 • Onbeperkt koffie en thee met koekjes
 • Karaffen met gekoeld water
 • Schrijfblok en pen
 • Flip-over
 • Beamer en projectscherm
 • Gratis WiFi
 • Pepermuntje
 • Lunch menu: Onbeperkt koffie of thee en één glas jus d’ orange. Een plank met diverse belegde broodjes, ‘soep van de dag’, een rundvlees kroket en een mini appeltaartpunt.

Indien de ruimte wordt gewenst buiten de openingstijden van De Zwarte Zwaan, is dat mogelijk vanaf 20 personen. Bij minder personen rekenen wij zaalhuur.

Dit arrangement is uit te breiden met o.a.:

–          Diner
–          Lunch menu
–          Rum proeverij
–          Actief onderdeel

Locatie en parkeren

Algemeen
De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. De Parkhaven is een locatie met veel attracties die zeer de moeite van het bezoeken waard zijn. Het navigatieadres wat u aan kunt houden is Parkhaven 20. Wanneer u de borden Euromast volgt komt u terecht op de Parkhaven. Recht voor de Euromast en de Parkhaven is een parkeerplaats gelegen.

In Rotterdam vinden zich regelmatig wegwerkzaamheden plaats. Hierdoor kunt u extra reistijd oplopen. Wij raden u daarom aan uw reis goed van tevoren te plannen.

Openbaar vervoer (plan uw reis op  RET of 9292)

 • Metro Neem de metro naar station Coolhaven of Dijkzicht. Beide stations zijn gelegen op de rode metro lijn (lijn A, B of C). Vanaf daar is het 10 minuten lopen naar de Parkhaven
 • Tram Met tramlijn 8 kunt u uitstappen bij de halte Dijkzicht/Euromast. Vanaf dit punt is het 5 minuten lopen naar de Parkhaven

Betaald parkeren (plan uw reis met de ANWB routeplanner)
Het parkeerkaartje onder de voorruit is verleden tijd: u voert uw kenteken in op een parkeerautomaat en betaalt. Betalingen zijn mogelijk met PIN-pas of creditcard. Naast de parkeerautomaten is 06-parkeren ook in Rotterdam mogelijk.

Op de gehele Parkhaven bevindt zich slechts één betaalautomaat. De wachttijd kan op drukke momenten oplopen tot 30 minuten. Mocht u een smartphone of tablet met internetverbinding bij de hand hebben, dan raden wij aan om gebruik te maken van de Parkmobile-app, heel simpel en snel parkeren. Restaurant De Zwarte Zwaan biedt ook parkeerservice aan, dus loop daar gerust naar binnen om uw auto aan te melden, zodat u niet buiten in de rij hoeft te staan.

In Rotterdam vinden regelmatig wegwerkzaamheden plaats. Hierdoor kunt u extra reistijd oplopen. Wij raden u daarom aan uw reis goed van tevoren te plannen met bijvoorbeeld de ANWB routeplanner.

Meer informatie


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Doe een aanvraag

Recensies

"Super lekker gegeten, vooral de spareribs die waren overheerlijk! De kok had nog iets speciaals gedaan voor de jarige job in onze groep en de bediening was vriendelijk. Top!"

"Het grillmenu is zeker een aanrader. Gezellige sfeer en zeer vriendelijk personeel. Wij komen nog eens terug!"

"Gezellig en sfeervol restaurant met vriendelijk personeel. Vooral de merquez en spareribs met een lekkere marinade vielen bij ons in de smaak!"

"Lekker eten, op het water met Rotterdam als uitzicht!!"

"Gezellig restaurant op een boot. Goede bediening. Het is ook mogelijk activiteiten en eten te combineren."

Meer recensies