Sightseeing & onbeperkt grillmenu

Prijzen

Volwassenen:

Combinatieprijs € 43,90 Normaal € 28,50 + € 21,00 = € 49,50 Je bespaart € 5,60

Kinderen van 4 t/m 11 jaar:

Combinatieprijs € 29,20 Normaal € 15,00 + € 18,00 = € 33,00 Je bespaart € 3,80

Kinderen t/m 3 jaar zijn gratis bij City Sightseeing Rotterdam en kunnen bij de ouders op schoot zitten.

Boek online

Spot de highlights van Rotterdam met City Sightseeing Rotterdam, een sightseeing tour die je zelf in de hand hebt! Stap in bij de Hop-On Hop-Off bus en ontdek Rotterdam in stijl. Van al dat hoppen krijg je trek! Nadat je de stad hebt verkend, schuif je aan bij restaurant De Zwarte Zwaan, waar de grill al aan staat voor een uitgebreid en onbeperkt grillarrangement.

Met de Hop-On Hop-Off bus rij je langs de hoogtepunten en belangrijkste bezienswaardigheden van Rotterdam. City Sightseeing Rotterdam neemt je mee langs de indrukwekkende Markthal, de spraakmakende kubuswoningen, het imposante nieuwe Centraal Station en de Euromast. Hop-On Hop-Off Rotterdam laat je graag kennis maken met de stad.

Voor een up to date overzicht van vertrektijden en dagen, klik hier!

Dit arrangement bestaat uit:
  • 24 uur Hop-On Hop-Off
  • Onbeperkt grill menu (gedurende 2 uur)

De samenstelling van het onbeperkt grillmenu vind je hier.

Belangrijk:
  • Alleen geldig op de dag van de Hop-On Hop Off Tour
  • Alleen verkoop via City Sightseeing Rotterdam online ticketsysteem.
Route

De routes van City Sightseeing Rotterdam is zorgvuldig samengesteld zodat je het beste en het mooiste te zien krijgen van Rotterdam. Voor meer informatie over de route, kijk op de pagina Sightseeing Route.

Combineren

Dit arrangement is uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit, een lunch of een diner. Tijdens het reserveren kun je aangeven met welke andere attracties en uitbreidingsmogelijkheden je de Hop-On Hop-Off tour wilt koppelen om zo een onvergetelijke dag in Rotterdam te beleven. Hoe meer je combineert hoe meer korting je ontvangt. Let op! Combinatie tickets zijn alleen online te reserveren.

Reserveren

Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen. Het is ook mogelijk om een kaartje te kopen bij een van onze verkooppunten. Combinatie tickets zijn alleen online te reserveren.

Vertreklocatie

De vertrek locatie van Sightseeing Rotterdam is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Voor het schip De Zwarte Zwaan zal de tour starten en eindigen.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren

Boek online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Doe een aanvraag

Recensies

"Super lekker gegeten, vooral de spareribs die waren overheerlijk! De kok had nog iets speciaals gedaan voor de jarige job in onze groep en de bediening was vriendelijk. Top!"

"Het grillmenu is zeker een aanrader. Gezellige sfeer en zeer vriendelijk personeel. Wij komen nog eens terug!"

"Gezellig en sfeervol restaurant met vriendelijk personeel. Vooral de merquez en spareribs met een lekkere marinade vielen bij ons in de smaak!"

"Lekker eten, op het water met Rotterdam als uitzicht!!"

"Gezellig restaurant op een boot. Goede bediening. Het is ook mogelijk activiteiten en eten te combineren."

Meer recensies