3-gangenmenu & RIB varen

Prijzen

Volwassenen:

Online € 59,65 Online incl. dranken € 72,65

Dit arrangement is mogelijk vanaf 4 personen (minimaal 14 jaar).

Online reserveren

Wil je de snelheid van de RIB benutten om nog meer te zien van Rotterdam? Tijdens een experience van 30 minuten zie je de highlights langs de o zo mooie skyline en maak je kennis met de havens. De industriële kant van Rotterdam zie je goed wanneer je met hoge snelheid richting Schiedam vaart. Van Parkhaven tot Koningshaven en van Erasmusbrug tot de Botlek.

RIB varen

Rigid Inflatable Boat, een snel, planerend boottype, gekenmerkt door een vast bodemgedeelte, omringd door een luchtgevulde rubberen rand, “tube” geheten. In de Blue Ring Octopus RIB vlieg je met een topsnelheid over de Maas . Spring aan boord en voel de adrenaline! Hou je vast voor de rit van je leven. Er zijn verschillende vaarten en arrangement. Daag jezelf uit en kies jouw vaarsensatie.

Dit arrangement bestaat uit:
  • 30 minuten RIB varen met instructie, een zwemvest, een regenpak bij slecht weer en natuurlijk een ervaren schipper met een flinke dosis Rotterdamse gezelligheid!
  • 3-gangenkeuzemenu

Check het 3-gangenkeuzemenu hier.

Belangrijk: Voordat je aan boord stapt dien je het vrijwaringsformulier te lezen en te ondertekenen.
Reserveren

Wij raden je aan om dit arrangement online te reserveren. Per e-mail ontvang je een bevestiging met daarin de tijden van je lasergamesessies. Reserveer van te voren om teleurstelling te voorkomen.

Combineren

Dit arrangement is uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit. Aan de linkerkant vind je aantal combinaties. Wil je een combinatie die niet op onze website staat? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Online reserveren


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Event op maat?

Vertel ons wat jouw wensen zijn en wij denken graag met je mee bij het organiseren van het perfecte event!

DOE EEN AANVRAAG