Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Kinderfeestje

Prijzen

Per kind

Junior Kids Party € 16,00 Kindermenu & Lasergamen € 19,50

Lasergame Rotterdam is geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar.

Reserveer hier

Ook een kinderfeestje in stijl is mogelijk bij restaurant De Zwarte Zwaan.  De kinderen voelen zich echte matrozen en stuurlui. Zodra je binnen stapt waan je je aan boord van een groot schip.

Lang, lang geleden waren de stoerste mannen en vrouwen de baas op zee. De mensen begonnen te bibberen als ze de schepen met de vlag aan de horizon zagen verschijnen. De zeelieden van tegenwoordig vechten niet met kanonnen maar met laserstralen. Op je feestje veroveren jij en je vriendjes de onderzeeër. Bij Lasergame Rotterdam zijn jullie de baas op zee. Test je zeebenen en moed op dit spannende feestje!

Junior Kids Party

Tijdens 2 potjes lasergamen tegen je vriendjes en vriendinnetjes kun je bewijzen dat jij echte zeebenen hebt! Omdat de stoerste zijn hard werken is en je natuurlijk niet op een lege maag kan vechten is er ook tijd voor een lekker zakje chips en een slushpuppie. Ben jij de stoerste man of vrouw van Rotterdam? Kom erachter en vier je feestje bij ons!

Het uitgebreide (2x gamen) arrangement is inclusief:
 • Twee rondes lasergamen
 • Een pauze tussen de rondes lasergamen
 • Een slushpuppie en een zakje chips in de pauze

Mogelijk op woensdag tussen 13 en 17 uur en op zaterdag en zondag tussen 11 en 13 uur.

Kindermenu & Lasergamen

Combineer je feestje met een heerlijk kindermenu en het feestje is compleet. Ga een spannende laserbattle aan bij Lasergame Rotterdam en sluit de middag af met een heerlijk kindermenu. Het kindermenu bestaat uit frietjes, appelmoes en een keuze tussen de volgende snacks: frikandel, kipnuggets, of vissticks met komkommer en appelmoes. Daarnaast krijg je een waterijsje en wanneer je naar huis gaat mag je grabbelen in de schatkist.

Tijdens een potje lasergamen tegen je vriendjes en vriendinnetjes kun je bewijzen dat jij de sterkste zeebenen hebt! Daarna slurp je van een slushpuppie en kom je op adem met een lekker patatje.

Het uitgebreide (2x gamen) arrangement is inclusief:
 • Twee rondes lasergamen
 • Een pauze tussen de rondes lasergamen
 • Een slushpuppie in de pauze
 • Achteraf een kindermenu (eten en een cadeautje)

Dit arrangement is mogelijk van woensdag t/m zondag.
Het kindermenu zal geserveerd worden bij Lasergame Rotterdam.

Belangrijk:
 • Een lasergame sessie duurt 20 minuten, inclusief 5 minuten speluitleg.Graag bij opmerkingen in het reserveringsformulier aangeven of je 1x of 2x wilt lasergamen
 • De arena wordt geopend voor minimaal 4 personen per game. Ben je met minder personen, dan zullen we je reservering bij een andere groep plaatsen
 • Indien noodzakelijk zullen er meerdere groepen tegelijkertijd in de arena strijden. In dat geval zullen wij zoveel mogelijk rekening houden met de leeftijden van de spelers
 • Graag 10 minuten voor aanvang van de battle aanwezig zijn, anders bestaat de kans dat je niet meer kan spelen

Reserveer hier


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Doe een aanvraag

Recensies

"Super lekker gegeten, vooral de spareribs die waren overheerlijk! De kok had nog iets speciaals gedaan voor de jarige job in onze groep en de bediening was vriendelijk. Top!"

"Het grillmenu is zeker een aanrader. Gezellige sfeer en zeer vriendelijk personeel. Wij komen nog eens terug!"

"Gezellig en sfeervol restaurant met vriendelijk personeel. Vooral de merquez en spareribs met een lekkere marinade vielen bij ons in de smaak!"

"Lekker eten, op het water met Rotterdam als uitzicht!!"

"Gezellig restaurant op een boot. Goede bediening. Het is ook mogelijk activiteiten en eten te combineren."

Meer recensies