Kerstpakket

Zoals u wellicht zelf al gemerkt heeft, wordt het weer kouder, de winter komt er aan en de feestdagen staan voor de deur. Dat betekent dat het uitzoeken van een leuk kerstpakket voor uw medewerkers weer aan bod komt.

Natuurlijk is het al lastig genoeg om uw medewerkers elk jaar weer te verassen met iets origineels. En juist hierom doen wij u graag een leuk aanbod voor een uniek kerstpakket. Laat uw medewerkers kiezen voor één van onze attracties in Rotterdam.

Op deze pagina vindt u een aantal mogelijkheden waar u uit kunt kiezen. Uiteraard is het ook mogelijk een arrangement naar uw eigen wensen samen te stellen. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.

Voor vragen of een kerstpakket op maat kunt u een email sturen naar sales@zwartezwaanevents.nl of telefonisch contact opnemen via 010 – 244 98 39


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Direct reserveren Openingstijden

Recensies

"Super lekker gegeten, vooral de spareribs die waren overheerlijk! De kok had nog iets speciaals gedaan voor de jarige job in onze groep en de bediening was vriendelijk. Top!"

"Het grillmenu is zeker een aanrader. Gezellige sfeer en zeer vriendelijk personeel. Wij komen nog eens terug!\"

\"Gezellig en sfeervol restaurant met vriendelijk personeel. Vooral de merquez en spareribs met een lekkere marinade vielen bij ons in de smaak!\"

\"Lekker eten, op het water met Rotterdam als uitzicht!!\"

\"Gezellig restaurant op een boot. Goede bediening. Het is ook mogelijk activiteiten en eten te combineren.\"

Meer recensies

Cash free

Betalen in ons restaurant kan alleen met pin of creditcard!