Jubilea

Heeft u binnenkort een mooi hoogtepunt te vieren? Een zilveren bruiloft of koperen huwelijk? Restaurant de Zwarte Zwaan ontvangt u graag met al uw geliefden. Bij ons voelt u zich thuis maar hoeft zelf niets te doen om uw gasten te verzorgen.

Een jubileum is een unieke gelegenheid om een feest te geven. Of u nu kiest voor een receptie, een borrel of intiem diner bij Restaurant de Zwarte Zwaan maken we uw feest geslaagd. Ook de kinderen uit het gezelschap vermaken zich hier goed en kunnen gaan lasergamen bij Lasergame Rotterdam.

Onder groepen vindt u alle mogelijkheden die wij hebben voor uw jubileum. Bij ons kunt u ook kiezen om uw feest uit te breiden met een leuke activiteit. Wat dacht u van een tour door de stad en over de Maas met Splashtours? Of een potje lasergamen voor de jongeren? Onder arrangementen vindt u de mogelijkheden.

Locatie

Restaurant De Zwarte Zwaan is gevestigd aan de Parkhaven in Rotterdam. De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. De Parkhaven is een locatie met veel attracties die zeer de moeite van het bezoeken waard zijn. Het navigatieadres wat u aan kunt houden is Parkhaven 20. Wanneer u de borden Euromast volgt komt u terecht op de Parkhaven. Recht voor de Euromast en de Parkhaven is een parkeerplaats gelegen.

In Rotterdam vinden zich regelmatig wegwerkzaamheden plaats. Hierdoor kunt u extra reistijd oplopen. Wij raden u daarom aan uw reis goed van tevoren te plannen. Meer informatie over locatie en parkeren.

Meer informatie


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Doe een aanvraag

Recensies

"Super lekker gegeten, vooral de spareribs die waren overheerlijk! De kok had nog iets speciaals gedaan voor de jarige job in onze groep en de bediening was vriendelijk. Top!"

"Het grillmenu is zeker een aanrader. Gezellige sfeer en zeer vriendelijk personeel. Wij komen nog eens terug!"

"Gezellig en sfeervol restaurant met vriendelijk personeel. Vooral de merquez en spareribs met een lekkere marinade vielen bij ons in de smaak!"

"Lekker eten, op het water met Rotterdam als uitzicht!!"

"Gezellig restaurant op een boot. Goede bediening. Het is ook mogelijk activiteiten en eten te combineren."

Meer recensies