Escape Room & onbeperkt grillmenu

Prijzen

Volwassenen:

Onbeperkt grillmenu € 28,50 per Escape Room (zondag t/m woensdag) € 99,00 per Escape Room (donderdag t/m zaterdag) € 119,00

De Escape Room is geschikt vanaf 16 jaar. De drankjes zijn exclusief. Je kunt de drankjes afkopen voor € 13 per persoon gedurende 2 uur. De prijzen zijn incl BTW.

Reserveer de Escape Room online

Zin in spanning en avontuur? Ontvlucht de dagelijkse hectiek bij Escaping Rotterdam. Voor echte thrillseekers en brainiacs.

Zodra de deur van de escape room open gaat laat je alles achter en begint het spel. De bom tikt. Wees scherp en maak de bom onschadelijk. De bom bevindt zich in de machinekamer van een duikboot. Focus en los de opdrachten en puzzels goed op. Dat lukt alleen als je samenwerkt met de andere bemanningsleden.

Dit arrangement bestaat uit:
  • Escape Room 60 minuten
  • Onbeperkt grill menu (gedurende 2 uur)

De samenstelling van het onbeperkt grillmenu vind je hier.

Belangrijk:
  • Het spel in de Escape Room duurt maximaal 60 minuten.
  • De Escape Room is toegankelijk voor personen vanaf 16 jaar.
  • Er kunnen maximaal 8 personen tegelijk de kamer in.
  • Graag 20 minuten voor aanvang aanwezig zijn, anders bestaat de kans dat je niet meer kan spelen.
  • LET OP: Voor de openingstijden van de Escaping Rotterdam verwijzen wij je naar  www.escapingrotterdam.nl.
Escaping Rotterdam

Het idee van een escape Room is simpel. Je wordt opgesloten in een ruimte en moet binnen een bepaalde tijd zien te ontsnappen. In de escape room speel je als het ware real live een exit game. Je speelt een met een groep vrienden of collega’s bijvoorbeeld. Escaping Rotterdam heeft drie escape rooms op twee locaties. De Machinekamer, waar het draait om het onschadelijk maken van de bom. Bij The Office sluip je binnen in het kantoor van havenbaron Van Beuningen.

Reserveren voor de escape room kan via www.escapingrotterdam.nl
Combineren

De Escape Room is goed te combineren met andere arrangementen. Bovendeks zit een restaurant en in de directe omgeving starten verschillende activiteiten. Hierdoor is de escape room snel en makkelijk uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit, een diner of een borrel. Wij denken graag met je mee!

Reserveren

Wij raden je aan om online te reserveren. Per e-mail ontvang je een bevestiging. Reserveer van te voren om teleurstelling te voorkomen.

Reserveer de Escape Room online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Doe een aanvraag

Recensies

"Super lekker gegeten, vooral de spareribs die waren overheerlijk! De kok had nog iets speciaals gedaan voor de jarige job in onze groep en de bediening was vriendelijk. Top!"

"Het grillmenu is zeker een aanrader. Gezellige sfeer en zeer vriendelijk personeel. Wij komen nog eens terug!"

"Gezellig en sfeervol restaurant met vriendelijk personeel. Vooral de merquez en spareribs met een lekkere marinade vielen bij ons in de smaak!"

"Lekker eten, op het water met Rotterdam als uitzicht!!"

"Gezellig restaurant op een boot. Goede bediening. Het is ook mogelijk activiteiten en eten te combineren."

Meer recensies