Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Combineren

ZZE_Stroomschema_A3-dec20152, Combineren, restaurant de zwarte zwaan, activiteiten in Rotterdam
Activiteiten

Wat alle attracties gemeen hebben is de link met het water. Omdat varen ontspant en turen over de waterlijn je echt tot rust kan brengen. Omdat de Maas eindeloos veel mogelijkheden tot avontuur en recreatie biedt. Omdat de Maas het hart is van Rotterdam.

Lasergame Rotterdam
Wie hier komt lasergamen wordt onder vuur genomen in een heel mysterieuze omgeving. Je stapt binnen in het ruim van een schip. De verbeelding spreekt hier voor zich.

Segway Rotterdam
Beweeg je door Rotterdam op een Segway. Met dit unieke vervoersmiddel door de stad wordt sightseeing dynamisch en ontspannen.

Splashtours
Splashtours biedt een ‘anders-dan-anders’ stadstour door Rotterdam. Een tour met deze unieke amfibiebus zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Escaping Rotterdam
Een escape room spelen is een unieke ervaring. Zelfs de meest nuchtere personen raken vanzelf volledig in de ban van de opdrachten. Iedere escape room heeft zijn eigen meeslepende thema.

Workshops

Op De Zwarte Zwaan kun je terecht voor verschillende workshops. Of het nu gaat om een workshop cocktails shaken of een cursus Plat Rotterdams, bij ons kan het allemaal.

Cocktail workshop
Shaken, stirren, blenden of strainen? Mojito, Mai-Tai, Jellyfish of Cosmopolitan? Al deze dingen komen aan bod bij de cocktailworkshop.

Cursus Plat Rotterdams
Een leuk volkje met een compleet eigen taal en bijnamen voor vrijwel álles. Wij snappen dat je ze niet altijd even goed begrijpt. Daarom hebben wij een spoedcursusje Rotterdams!

Rum Quiz
Bij de RumQuiz maak je kennis met verschillende rum soorten. Ontdek de rum als een kwaliteit distillaat wat prima staat naast een Malt Whisky of een XO Cognac.

Wijn proeverij
Bij de basisproeverij “Wat Proef Ik” maak je kennis met wijnen met uiteenlopende karakters. Tijdens deze proeverij worden vijf wijnen geproefd.

Spellen

Actief samen bezig zijn zorgt voor een goede sfeer. Zwarte Zwaan Events heeft verschillende activiteiten die te combineren zijn zodat u een volledig verzorgde dag heeft.

Ik hou van Rotterdam!
Sluit je dan aan bij het meest leuke,gezellige en humoristische spel van Rotterdam. Speciaal voor groepen hebben wij een leuk spel bedacht, het Ik Hou Van Rotterdam spel!

Escape Room XL
In De Machinekamer XL draait alles om een tikkende bom in de machinekamer van een duikboot. Actief samen bezig zijn met je collega’s zorgt voor een goede sfeer. Terwijl jullie aan de slag gaan met uitdagende opdrachten en puzzels werken jullie ongemerkt keihard aan de teamspirit.

EscapeXperience
De EscapeXperience is dynamisch, ongedwongen en ultiem gezellig. De EscapeXperience laat zich goed combineren met een fijne borrel bijvoorbeeld. Maar verlies de missie niet uit het oog en laat de wereld niet verloren gaan.

Offerte verzoek


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Doe een aanvraag

Recensies

"Super lekker gegeten, vooral de spareribs die waren overheerlijk! De kok had nog iets speciaals gedaan voor de jarige job in onze groep en de bediening was vriendelijk. Top!"

"Het grillmenu is zeker een aanrader. Gezellige sfeer en zeer vriendelijk personeel. Wij komen nog eens terug!"

"Gezellig en sfeervol restaurant met vriendelijk personeel. Vooral de merquez en spareribs met een lekkere marinade vielen bij ons in de smaak!"

"Lekker eten, op het water met Rotterdam als uitzicht!!"

"Gezellig restaurant op een boot. Goede bediening. Het is ook mogelijk activiteiten en eten te combineren."

Meer recensies