Cocktail workshop

Prijzen

Per persoon

Cocktail workshop € 39,50

Per persoon

Cocktailworkshop & onbeperkt grillmenu € 68,00 Cocktailworkshop & lunchmenu € 57,00

Cocktailworkshop is geschikt voor groepen vanaf 20 personen (vanaf 18 jaar). De prijzen zijn incl. 6% BTW.

Meer informatie

Shaken en stirren, tijdens de cocktailworkshop krijg je een duidelijk beeld van de wereld van de cocktails. Je raakt niet uitgeëxperimenteerd, ook heb je al vaker een cocktailworkshop bijgewoond. Ga met een professionele bartender op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Ontdek de wereld van de cocktails en experimenteer onder begeleiding met nieuwe creaties!

De cocktailworkshop is uitermate geschikt voor je bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Het geheim achter die perfecte Mojito of daiqiri wordt uitgebreid besproken. Zowel alcoholhoudende als alcoholvrije cocktails kunnen worden gemaakt. Geloof ons: Met de recepten die je tijdens de workshop onder de knie krijgt wordt je een graag-geziene gast op ieder feest!

Dit arrangement is inclusief:
  • Cocktailworkshop van 1,5 uur met 2 cocktails

Standaard worden er 2 cocktails aangeboden in deze workshop. Een Stirred cocktail (mojito, waarbij je zelf mag kiezen uit de smaken: normaal, aardbei of ginger) en een shaked cocktail (daiqiri, waarbij je zelf mag kiezen uit de smaken: aardbei, mango, passievrucht). Na de eerste cocktail laat de instructeur zien hoe een ameretto sour gemaakt wordt. Deze wordt gezamenlijk gemaakt en natuurlijk gedronken!

Bijzonderheden:
  • Non-alcoholische cocktails (gedeeltelijk of in het geheel) zijn nooit een probleem. Graag vernemen we dit wel van te voren.
  • De meerprijs voor een extra cocktail bedraagt € 7,50, zoals een caipirinha of een sour. Let op: 3 cocktails is best veel!
  • De mojito kan veranderd worden in een Caiprinha.
  • De daiqiri kan veranderd worden in een Amaretto sour voor een meerprijs van € 3,50 p.p.
Combineren

De cocktail workshop is goed te combineren met andere arrangementen. Bovendeks zit een restaurant en in de directe omgeving starten verschillende activiteiten. Hierdoor is de workshop snel en makkelijk uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit, een diner of een borrel. Wij denken graag met u mee!

Parkeren

De locatie van de Zwarte Zwaan Rotterdam is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Op het schip De Zwarte Zwaan zit in het ruim de arena van Lasergame Rotterdam en de escape room van Escaping Rotterdam.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren

Meer informatie


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Direct reserveren Openingstijden

Recensies

"Super lekker gegeten, vooral de spareribs die waren overheerlijk! De kok had nog iets speciaals gedaan voor de jarige job in onze groep en de bediening was vriendelijk. Top!"

"Het grillmenu is zeker een aanrader. Gezellige sfeer en zeer vriendelijk personeel. Wij komen nog eens terug!\"

\"Gezellig en sfeervol restaurant met vriendelijk personeel. Vooral de merquez en spareribs met een lekkere marinade vielen bij ons in de smaak!\"

\"Lekker eten, op het water met Rotterdam als uitzicht!!\"

\"Gezellig restaurant op een boot. Goede bediening. Het is ook mogelijk activiteiten en eten te combineren.\"

Meer recensies

Cash free

Betalen in ons restaurant kan alleen met pin of creditcard!