Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Borrelen

Prijzen

Per persoon:

Borrelarrangement € 14,50

Dit arrangement mogelijk vanaf 15 personen.

Doe een aanvraag

Borrelen bij restaurant De Zwarte Zwaan is altijd gezellig. De atmosfeer en het uitzicht over de Maas zorgen voor een ontspannen gevoel. Er is ruimte om te hangen, te zitten, te turen en te praten. De hapjes zijn goed en met zorg gemaakt. De bediening staat klaar en geniet mee van de gezellige sfeer. De glazen zijn vol en de drank vloeit rijk. De Zwarte Zwaan is de plek om te proosten op een goede week, een geslaagd bedrijfsuitje, een productieve vergadering of om te netwerken.

Het borrelarrangement bestaat uit:

Borrelen op basis van 1 uur en inclusief: Japanse mix, Tortillachips met guacamole en salsa dip en noten mix. Onbeperkt dranken uit het Hollands assortiment. Blokjes jonge en oude kaas, chorizo en salami. Bitterballen, gehaktballetjes en kaaskroketjes. Een extra uur drankafkoop kost € 6,50 per persoon.

Reserveren

Reserveren op aanvraag. We raden je aan om het borrelarrangement tijdig te reserveren. Vul hiervoor ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Doe een aanvraag


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

TAFEL RESERVEREN

Recensies

"Super lekker gegeten, vooral de spareribs die waren overheerlijk! De kok had nog iets speciaals gedaan voor de jarige job in onze groep en de bediening was vriendelijk. Top!"

"Het keuzemenu is zeker een aanrader. Gezellige sfeer en zeer vriendelijk personeel. Wij komen nog eens terug!"

"Gezellig en sfeervol restaurant met vriendelijk personeel. Vooral de biefstuk en spareribs met een lekkere marinade vielen bij ons in de smaak!"

"Lekker eten, op het water met Rotterdam als uitzicht!!"

"Gezellig restaurant op een boot. Goede bediening. Het is ook mogelijk activiteiten en eten te combineren."

Meer recensies